Vervangen traptreden

Het vervangen van traptreden laat u over aan de trap specialist Hoscon Trappen. Het vervangen van de traptreden van uw trap geeft een geheel nieuwe uitstraling van uw trap. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de oude treden te vervangen voor moderne stalen of rvs treden. Zo wordt uw oude trap een heuse blikvanger.

Eenvoudig een compleet nieuwe trap door het vervangen van traptreden

Hoscon Trappen heeft zich gespecialiseerd in alles op het gebied van trappen. Dat betekent dat wij niet alleen trappen ontwerpen, bouwen en plaatsen, maar ook de leuningen en balustrades kunnen wij realiseren. Ook het vervangen van traptreden is geen enkel probleem voor Hoscon Trappen. Met het vervangen van de oude traptreden hebt u binnen zeer korte tijd een compleet nieuwe trap. Zeker wanneer u een beperkt budget is dit ideaal. U hoeft geen geheel nieuwe trap te kopen, maar past uw huidige trap zo aan dat deze er weer als nieuw uitziet.

Interesse? Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het laten vervangen van traptreden en wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hoscon Trappen u te bieden heeft?  Neem dan meteen contact met ons op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. Wij zijn bereikbaar via 0546-850808.

Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Balustrades trap - Trap met kwart draai - Spiraaltrappen - Balustraden - Spiltrap
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht