Stalen trappen

Voor stalen trappen van een hoogwaardige kwaliteit, kunt u nu bij Hoscon Trappen in Wierden.  Wij verzorgen het ontwerpt van trappen en balustrades in verschillende materialen, waaronder staal. Transparantie, persoonlijke verantwoordelijkheid en klantgerichtheid staan bij ons centraal. U kunt bij ons dus rekenen op een uitstekende service.

Stalen trappen koopt u bij Hoscon Trappen

Kortom bij Hoscon Trappen bent u aan het juiste adres voor stalen trappen! Een stalen trap wordt vaak buiten geplaatst, bijvoorbeeld als vluchttrap. Ook binnen kan een trap van staal mooi zijn. Het geeft een stoere, moderne en ietwat industriële uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen en de verkoop van trappen, balkonhekken, spiltrappen, balustrades en inbraakwerende roosterwanden. Onze activiteiten zijn georganiseerd in 3 functionele divisies met korte rapportagelijnen, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen. Ook proberen wij voortdurend de efficiency te verbeteren en de klanttevredenheid te meten, omdat we ons hierin willen onderscheiden van onze concurrenten. 

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in stalen trappen en wilt u graag meer weten, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! U mag ook altijd bellen naar het telefoonnummer 0546-850808 en dan geven wij u graag meer informatie over ons aanbod stalen trappen of over de mogelijkheid er een te laten ontwerpen. 


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Spiltrap - Balustrades trap - Trap met kwart draai - Bouwbord - Balustraden
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht