Spiltrap

Een spiltrap heeft al voordeel dat hij het minste ruimte inneemt van alle vaste trappen. Voor een spiltrap van een hoogwaardige kwaliteit, kunt u nu bij Hoscon Trappen terecht in Wierden. Wij ontwerpen en verkopen trappen en balustrades in de ruimste zin van het woord. Bij ons staan transparantie, persoonlijke verantwoordelijkheid en klantgerichtheid centraal.

Standaard of zelf ontworpen spiltrap

Bij Hoscon Trappen kunt u terecht voor het ontwerpen en de verkoop van trappen, balkonhekken, spiltrappen, balustrades en inbraakwerende roosterwanden. Voor een spiltrap van een hoogwaardige kwaliteit bent u bij ons aan het goede adres! U kunt bij ons kiezen voor een standaard spiltrap. Het is echter ook mogelijk om ons een spiltrap op maat te laten ontwerpen. Geef uw wensen door en wij maken op basis daarvan een geschikt ontwerp.

Wij hebben onze activiteiten georganiseerd in 3 functionele divisies met korte rapportagelijnen, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen. Daarnaast meten wij voortdurend de klanttevredenheid, omdat we ons hierin willen onderscheiden van onze concurrenten. 

Ontdek wat Hoscon Trappen voor u kan betekenen

Bent u geïnteresseerd in een spiltrap en wilt u weten wat Hoscon Trappen voor u kan betekenen op dat gebied, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar het telefoonnummer 0546-850808.

 


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Trappen ontwerp - Bouwbesluit trap - Vlizotrap vervangen door vaste trap - Balkonhekken - Glazen trap
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht