Metalen trap

Voor een metalen trap, of trappen van ander materiaal, kunt u terecht bij de specialist in Wierden: Hoscon Trappen. Deze is gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van trappen en balustrades in de ruimste zin van het woord. Bij dit bedrijf staan transparantie, persoonlijke verantwoordelijkheid, efficiency en klantgerichtheid centraal!

Hoscon Trappen voor een geschikte metalen trap

Bij Hoscon Trappen bent u aan het juiste adres voor een metalen trap! Laat deze door ons ontwerpen of kies voor een van onze standaard metalen trappen. U gaat zeker niet teleurgesteld zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en de verkoop van trappen, balkonhekken, spiltrappen, balustrades en inbraakwerende roosterwanden. Onze bedrijfsactiviteiten zijn georganiseerd in 3 functionele divisies met korte rapportagelijnen, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen. Daarnaast proberen wij voortdurend de efficiency te verbeteren en de klanttevredenheid te meten, omdat we ons hierin willen onderscheiden van onze concurrenten. U kunt bij ons dus altijd op een uitstekende service rekenen.

Wij horen graag van u

Bent u geïnteresseerd in een metalen trap en wilt u graag meer hierover weten, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u ook bellen naar 0546-850808. Wij hopen snel voor een metalen trap te kunnen ontwerpen of u ons ruime aanbod te tonen.


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Balustraden - Spiltrap - Balustrades trap - Vlizotrap vervangen door vaste trap - Bouwbord
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht