Traphek

Voor een traphek van hoogwaardige kwaliteit, kunt u terecht bij Hoscon Trappen in Wierden! Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, engineeren en uitvoeren van trappen en balustrades in de ruimste zin van het woord. Als u behoefte heeft aan een betrouwbare en ervaren partner voor het uitwerken van uw opdrachten, dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij bieden u alles wat u zoekt.

Traphek van een hoogwaardige kwaliteit

Bij Hoscon Trappen bent u aan het juiste adres voor een mooie trap en traphek naar uw smaak van een hoogwaardige kwaliteit! Wij ontwerpen en verkopen trappen, balkonhekken, inbraakwerende roosterwanden en balustrades. U kunt kiezen voor een standaard traphek, maar het is ook mogelijk om uw eigen traphek op maat te laten ontwerpen en produceren. In de organisatiestructuur van ons bedrijf staan transparantie, persoonlijke verantwoordelijkheid en klantgerichtheid centraal en onze activiteiten zijn zo georganiseerd dat beslissingen snel kunnen worden genomen.  

Interesse? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een traphek en wilt u graag weten wat Hoscon Trappen voor u kan beteken? Kijk dan op onze website voor meer informatie over onze diensten! Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-850808. Hopelijk kunnen wij u snel helpen bij het vinden van een geschikt traphek.

Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Vervangen traptreden - Vluchttrappen - Hoofdtrappen - Metalen trap - Stalen trappen
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht