Glazen trap

Een glazen trap geeft een speciale uitstraling en sfeer aan een bepaalde ruimte. Voor trappen, van verschillende materialen, van een hoogwaardige kwaliteit, kunt u nu terecht bij een specialist in Wierden: Hoscon Trappen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van trappen en balustrades in de ruimste zin van het woord. Bij ons bedrijf staan transparantie, persoonlijke verantwoordelijkheid en klantgerichtheid centraal!

Een glazen trap voor een speciale uitstraling

Bij Hoscon Trappen bent u aan het juiste adres voor een mooie glazen trap! Maar weinigen hebben een glazen trap in hun huis of kantoor. Uw trap zal dus zeker opvallen. Onze specialisatie is het ontwerpen en de verkoop van trappen, balkonhekken, spiltrappen, balustrades en inbraakwerende roosterwanden. De activiteiten van ons bedrijf zijn georganiseerd in 3 functionele divisies met korte rapportagelijnen, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen. Wij proberen voortdurend de efficiency te verbeteren en de klanttevredenheid te meten, omdat we ons hierin willen onderscheiden van onze concurrenten. 

Laat uw eigen ontwerp maken

Bent u geïnteresseerd in een glazen trap en wilt u graag meer hierover weten, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u ons bellen op het nummer 0546-850808. U kunt ook contact met ons opnemen als u ideeën heeft voor een eigen ontwerp. Wij werken dit graag voor u uit.


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Rvs trap - Traphek - Zwevende trap - Hoofdtrappen - Design trap
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht