Balustrades trap

Fraaie balustrades voor ieder soort trap kunnen gerealiseerd worden door Hoscon Trappen in Almelo. Hoscon Trappen houdt zich bezig met alles op het gebied van trappen. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen niet alleen trappen maar ook balustrades om de trap compleet te maken.

Veiligheid staat voorop bij balustraden voor uw trap van Hoscon Trappen

Balustrades voor de trap bieden veiligheid. Veiligheid mag natuurlijk ook mooi zijn en daarom zorgt Hoscon Trappen ervoor dat de balustrades voor de trap fraai worden vormgegeven en passen bij de stijl van de trap. Op deze manier ontstaat een mooi en bovenal veilig geheel.  Hoscon Trappen ontwerpt, bouwt en plaatst trappen, traphekken en balustrades. Hierbij maken wij gebruik van diverse materialen. Vaak maken wij exclusieve combinaties van materialen. Laat ons uw wensen en ideeën weten en wij vertalen uw wensen naar een uitvoerbaar concept. Hoscon Trappen verzorgt het gehele traject; van ontwerp tot uitvoering en afwerking.

Contact opnemen met Hoscon Trappen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van balustrades voor een trap of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.  Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0546-850808.


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Bouwbesluit trap - Vlizotrap vervangen door vaste trap - Bouwbord - Glazen trap - Trappen ontwerp
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht