Balustraden

Een ruime keuze aan balustraden vindt u bij het gespecialiseerde bedrijf Hoscon Trappen in Wierden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van vele soorten trappen en balustraden. Klantgerichtheid, persoonlijke verantwoordelijkheid, efficiency en transparantie staan hier hoog in het vaandel met een gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit! 

Balustraden van een uniek ontwerp

Bij Hoscon Trappen bent u aan het juiste adres voor het laten ontwerpen en de verkoop van trappen, balkonhekken, spiltrappen, balustraden en inbraakwerende roosterwanden. Wij hebben onze activiteit verdeeld in drie functionele divisies, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen. Dit bevordert de efficiency die we nastreven. Daarnaast doen we er alles aan om ons in klanttevredenheid van onze concurrenten te onderscheiden! U kunt online ons aanbod standaard balustraden bekijken. Het is daarnaast ook mogelijk om deze door ons te laten ontwerpen. Geef uw wensen door en wij gaan gelijk aan de slag om voor u een mooi ontwerp te maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in balustraden of wilt u weten wat Hoscon Trappen nog meer voor u kan betekenen, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0546-850808. Wij vertellen u dan graag meer.

 


Trappen maken is niet alleen ons vak, het is een passie.

Arriën Hospers
Director

Andere bezoekers bezochten ook:

Glazen trap - Trappen ontwerp - Bouwbesluit trap - Trappen Almelo - Balkonhekken
arrien

Arriën Hospers
oprichter/eigenaar Bel nu: 0546-850808 Informatie aanvragen

  • Denken in mogelijkheden
  • flexibel, no-nonsense
  • prestatie gericht
  • afspraken nakomen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • Niet simpelweg maken wat de
    klant vraagt maar er iets extra's
    aan toevoegen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Velden met * zijn verplicht